Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 21:15

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, 7 Οκτωβρίου 2015

sinedrio123

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα

Η εκδήλωση παρουσίασης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιολόγησης διοργανώθηκε στην Αθήνα με στόχο την παρουσίαση της ΕΕΑ, την επισήμανση της λειτουργίας της αξιολόγησης ως μοχλού ανάπτυξης και την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων φορέων και αξιολογητών - σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο - σχετικά με τους στόχους και τις δραστηριότητες της ΕΕΑ.

Σε διεθνές επίπεδο, τo 2015 έχει ανακηρυχθεί ως «Διεθνές Έτος Αξιολόγησης». Στόχος της εκδήλωσης και της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε ήταν να προσφέρει το έναυσμα για ένα διάλογο μεταξύ εμπειρογνωμόνων και φορέων άσκησης αναπτυξιακής πολιτικής στην Ελλάδα, σχετικώς με τους τρόπους με τους οποίους η αξιολόγηση στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να συνεισφέρει στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ο ρόλος της ΕΕΑ ως πρόκληση για τη δημιουργία μιας κουλτούρας εφαρμογής της πολιτικής ανάπτυξης βασισμένης σε αντικειμενικά ευρήματα (evidence based policy making)» συμμετείχαν δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι υπηρεσιών αξιολόγησης, ακαδημαϊκοί και ερευνητές που ενεργοποιούνται στον τομέα της αξιολόγησης σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Η εκδήλωση πραγαματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Β. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα). 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 3253 576.

 παρουσίαση της ΕΕΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Παρουσίαση της Ελληνικής Εταιρείας Αξιολόγησης PDF download icon 50x50

Η εξαιρετική σημασία για την ανάπτυξη της Aξιολόγησης όλων των πολιτικών στη βάση αντικειμενικών ευρημάτων PDF download icon 50x50

Η αξιολόγηση κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020 PDF download icon 50x50

Η Αξιολόγηση ως μέσο προώθησης αποτελεσματικών πολιτικών και ενθάρρυνσης της δημόσιας συμμετοχής PDF download icon 50x50